Gitsestraat, 60
8800 Roeselare
Tel: 051 20 42 85

GSM Patrick: 0476 20 28 09

GSM Lowie: 0470 26 19 74

Fax: 051 20 55 65

BE 0536 970 818

info@funerarium-parmentier.be

Lid van VARU
(VARU gedragsregels)

Ons funerarium

Funerarium

Het funerarium is rustgevend ingericht zodat u meteen een warm en huiselijk gevoel krijgt.

De overledene wordt met uiterste zorg opgebaard in één van de 6 rouwkamers. In onze ontvangstruimte maken wij heel wat tijd vrij voor de familie en vrienden. Wij bieden hen onze steun aan, spreken een bemoedigend woord toe of proberen een luisterend oor te zijn.

Voor de kinderen hebben wij een kleine speelhoek ingericht. Zij kunnen er een tekening maken voor hun geliefde persoon.

funerarium Parmentier - Roeselarefunerarium Parmentier - Roeselare

Aula

Wij beschikken over de ruimste aula van Roeselare die plaats biedt voor ruim 250 personen. U kan er zowel vrijzinnige, burgerlijke als christelijk geïnspireerde diensten laten plaatsvinden.

Onze aula beschikt over de modernste technologie: Livestreaming, muziek, filmen van de uitvaartdienst en foto voorstelling.

Livestreaming: een familielid die in het buitenland vertoefd, iemand die in een ziekenhuis opgenomen is, medebewoners uit een zorgcentrum, kunnen via een log-in de uitvaart op de computer volgen. Wij zijn de enige onderneming die over deze vooruitstrevende technologie beschikken.

Muziek: U kan, eventueel in samenspraak met de voorganger, uw geliefkoosde muziek laten spelen.

Filmen van de uitvaartdienst: De diensten worden altijd gefilmd en op USB-stick vastgelegd. Deze wordt u na de dienst gratis aangeboden. Zo kan u later de uitvaart altijd herbekijken. Ook daarin zijn wij de enige die dit kunnen aanbieden.

Foto voorstelling: Er bestaat ook de mogelijkheid om foto's van de overledene te projecteren. Foto's van 2 bij 3 meter worden er getoond. Lowie maakt er, geheel kosteloos, een heel mooie voorstelling van.

Waardig afscheid nemen ...

Waardig afscheid kunnen nemen van een overledene is uiterst belangrijk. In ons funerarium kan dat op verschillende manieren.

U kan tijdens de openingsuren een persoonlijke groet brengen aan de overledene. Er kan naast de gebruikelijke begroeting ook een intieme gebedswake plaatshebben.

Ruim assortiment uitvaart-artikelen

Bij uw bezoek aan het funerarium is er ook gelegenheid tot kiezen van: